x

HANNU, KERTTU JA HUVILAN LAPSI

JÄRVILEHTO / KARPPELIN / LUUSUA / SAARI / VUOKKOLA

Esitykset 8.-29.7.2021
Bokvillan


Eräänä alkukesän päivänä Hannu ja Kerttu tutustuvat sattumalta huvilalla asuvaan yksinäiseen lapseen, jonka ylellinen elämä vaikuttaa täysin erilaiselta kuin sisarusten. Sokeriöverien ja muotileluhurmion myötä sisarukset humpsahtavat keskelle kesäistä seikkailua, jossa Hannun lempeys ja Kertun nopeat jalat todella tulevat tarpeeseen. Miltä näyttää tämän päivän piparkakkutalo, ja asuuko siellä noita? Ja mikä kumma on tuulihattuhypnoosi?

Hannu, Kerttu ja Huvilan lapsi on tunnin mittainen koko perheen esitys, jonka vallattoman kesäisessä tunnelmassa viihtyy niin nuori kuin vanha. Esitys tarjoaa erityisesti lapsille väylän käsitellä kysymyksiä omistamisesta ja yksinäisyydestä, jota pandemia-aika on tuonut mukanaan. Kenties todellista rikkautta ovatkin mielikuvitus ja yhdessä jakaminen?


TYÖRYHMÄ

JUSSI JÄRVILEHTO
kuvaaja

ILONA KARPPELIN
näyttelijä, muusikko

IIDA-SOFIA LUUSUA
näyttelijä


JUSTIINA SAARI
ohjaaja

ROOSA VUOKKOLA
näyttelijä, käsikirjoittaja


TUOTANTO: IIDA-SOFIA LUUSUA, JUSTIINA SAARI | KUVAT: JUSSI JÄRVILEHTO | TALTIOINNIN ÄÄNITYS: PEKKA JÄRVILEHTO


Esitysajat

to 8.7. klo 19
pe 9.7. klo 17
pe 9.7. klo 19
ti 13.7. klo 19
ke 14.7. klo 17
ke 14.7. klo 19
ma 19.7. klo 19
ke 21.7. klo 17
ke 21.7. klo 19
to 22.7. klo 17
to 22.7. klo 19
ma 26.7. klo 19
ke 28.7. klo 17
ke 28.7. klo 19
to 29.7. klo 19

LM = loppuunmyyty


Lippuhinnat


kannatus25€
aikuiset15 €
lapset (3-15 v.)10€
alelippu*12€
Alle 3-vuotiaat sylilapset ilmaiseksi.


Esityspaikka

Esitykset Bokvillanin huvilan puutarhassa.

Hämeentie 125,
00560 HELSINKI


Ohjeet

Esityksen kesto n. 1 h.
Sisältää väliajan.
Väliajalla palvelee Kaffila Bokvillan.
Katsomoamme ei ole katettu.Saapuminen

Bokvillanin huvilalle saavut helposti niin jalan, pyörällä, omalla autolla kuin julkisilla. Bussit 506 ja 71 sekä raitiovaunulinjat 8 ja 6 pysähtyvät noin 200 metrin päässä huvilasta. Bokvillanilla ei ole omaa parkkipaikkaa, mutta huvilan läheisyydestä kävelyetäisyydeltä löytyy useita pysäköintialueita.

Lipunmyynti aukeaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua.

Kahvio

Väliajalla yleisöä kestitään Kaffila Bokvillanin suussasulavilla herkuilla.


Esteettömyys

Katsomo on esteetön ja sijaitsee loivan rinteen laella. Esityspaikalle kulkee hiekkapohjainen tie. WC-tilat ovat valitettavasti esteelliset.

Koronaohjeistus

Avaa koronaohjeistus
Koronainfo Hannu, Kerttu ja Huvilan lapsi -esitykseen

Leipäteatteri seuraa huolellisesti THL:n, AVI:n ja muiden viranomaistahojen koronalinjauksia. Mikäli koronatilanne muuttuu esityskauden aikana, muutamme käytäntöjämme tehdäksemme esitystilanteesta mahdollisimman turvallisen kaikille osallistujille.

Miten Leipäteatterin on huomioinut koronatilanteen?

- Esitys on ulkotiloissa ja katsomokoko on max. 40 henkilöä.

- Katsomopaikat asetellaan niin, että henkilöt, jotka eivät kuulu samaan seurueeseen (sama talous tai muu jatkuva kontakti) asetetaan 2 metrin päähän toisistaan.

- Esityspaikalla on varamaskeja ja käsidesiä.

- Jokaiselta lipunostaneelta tai ryhmän ryhmänjohtajalta kerätään talteen sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Jos Leipäteatteri saa tietoonsa, että samassa tai saman päivän aiemmassa esityksessä on ollut paikalla koronapositiiviseksi todettu henkilö, ilmoitamme katsojille tilanteesta. Tartuntaketjujen ja mahdollisten altistumisten selvittäminen ei ole Leipäteatterin vastuulla, mutta tällä käytännöllä haluamme osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Noudatathan näitä ohjeita:

- Ethän tule esitykseen, mikäli sinulla on mitään koronaan tai hengitystieinfektioon viittaavia oireita. Lipun vaihtaminen toiselle päivälle on maksutonta ja onnistuu sähköpostitse osoitteesta liput@leipateatteri.fi.

- Pidäthän huolta käsi- ja yskimishygieniasta.

- Pidäthän 2 m turvavälin muihin kävijöihin.

- Yli 12-vuotiaita suositellaan käyttämään maskia.

- Mikäli saat tietää, että sinulla on ollut koronavirustartunta ja olet siten voinut tartuttaa sen muihin esityskävijöihin, ilmoitathan tästä välittömästi tekstiviestitse numeroon 040 7085866. Tartuntaketjujen ja mahdollisten altistumisten selvittäminen ei ole Leipäteatterin vastuulla, mutta tällä käytännöllä haluamme osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Antamiasi yhteystietoja ei käytetä mihinkään muihin tarkoituksiin tai levitetä kolmansille osapuolille.

COVID-19 info for the Hannu, Kerttu ja Huvilan lapsi -performance

Leipäteatteri carefully follows COVID-19 safety guidelines given by authorities. If the pandemic situation changes during July, we will modify our policies to make the theatre experience as safe as possible for all.

What does Leipäteatteri do for your safety?

- The performances take place outdoors in the garden and there will be max. 40 audience members per performance.

- The seats will be located so that people who do not belong in the same group (ie. same household or other ongoing link) will have a 2-meter-long distance to other audience members.

- There is hand sanitizer and extra masks available.

- We will collect one email address or telephone number per every group who has bought tickets to a performance. If Leipäteatteri is informed that a person who has attended a performance was tested COVID-positive and thus may have infected other audience members, we will inform people who visited in the same performance or a performance later in the same day. It is not Leipäteatteri’s responsibility to research the chain of possible infections or iform potentially exposed people. However with this policy we want to do our best to hinder the spreading of the virus. The contact information you give us will not be used for any other purpose and not be given to any third parties.

Please, follow these instructions:

- Do not come to the performance if you have any symptoms referring to COVID-19 or a respiratory infection. Changing your ticket to another date is free and done by email (liput@leipateatteri.fi).

- Please take care of your hand hygiene and cover your cough.

- Keep a 2 meter distance to other audience members.

- We recommend people over 12 years old to use a facemask.

- If you learn that you have been COVID-positive while attending our performance and thus you may have exposed other people, please inform us immediately via text message to this number 0407085866. It is not Leipäteatteri’s responsibility to research the chain of possible infections or iform potentially exposed people. However with this policy we want to do our best to hinder the spreading of the virus.ESITYSTÄ TUKEE HELSINGIN KAUPUNKI