x

Pönttö

HULKKONEN KORPELAINEN


Maailma on täynnä suuria ja pelottavia voimia. Yhtä täynnä se on kodikkaita ja turvallisia pesiä, joihin paeta niiden armoilta. Näistä kertoo Leipäteatterin hymyilyttävä monologi Pönttö. Teoksessa katsojan luokse saapuu fiktiivinen ja hurmaava yhden hengen Kasperi Hulkkosen kiertueteatteri. Esitys pohtii lempeästi nykyihmisen luontosuhdetta ja kodin merkitystä. Tosielämän näyttelijä Kasperi Hulkkonen ja hänen hahmonsa armoitettu fiktio-Hulkkonen taitavat niin teatterin kuin musisoinnin ja antautuvat katsojan kanssa kiireettömiin kesäpäivän pohdintoihin.

Pönttö kiertää heinäkuussa 2020 pääkaupunkiseudun asumis- ja hoivayksiköitätarjoten lämminhenkistä ja kunnianhimoista teatteria erityisolojen keskelle. Kiertue tapahtuu ulkotiloissa ja noudattaa THL:n ja Suomen hallituksen ajantasaisia turvallisuusohjeita koronapandemiaan liittyen. Esityksen kesto on n. 30 minuuttia ja se soveltuu kaikenikäisille.

Poikkeusajat vaativat poikkeuksellista teatteria!

Esitysajat

Pönttö-esitykset ovat suljettuja tilausesityksiä. Kesän keikkakalenteri on loppuunmyyty.


Tilaa Pönttö

Kiinnostuitko esityksestä? Pönttö keikkailee normaalioloissa (koronarajoitteiden päätyttyä) sekä sisä- että ulkotiloissa. Tilausesityksiä järjestetään Leipäteatterin muun ohjelmiston lomassa. Kysy tarjousta!työryhmä

KASPERI HULKKONEN
näyttelijä

OHJAUS: ESKO KORPELAINEN (VIER.) | TEKSTI: KASPERI HULKKONEN JA ESKO KORPELAINEN | TUOTANTO: JUSTIINA SAARI | KUVAT: INKA MAIJALA (BANNERI), JUSSI JÄRVILEHTO (MUUT)
esityskuvat

x x x x x x

Kuvat: Jussi Järvilehto
Siirry kuvaa klikkaamalla galleriaan.