x

MERISAARNA

JÄRVILEHTO / HARJULA / HULKKONEN / HÄGGLUND / LUUSUAEsitykset 29.10.2021-1.3.2022
Katajanokka


Merisaarna on hyytävä matka Katajanokan kylmien katujen läpi. Leipäteatterin uusi paikkasidonnainen kuunnelma kutsuu kuuntelijansa todistamaan vanhojen ystävien pahinta pelkoa. Yksi heistä on kadonnut, eikä kaikki todellakaan ole kohdallaan. Trillerissä moraali on rakennettu hiekkaan ja tärkeintä on, että oikeus tapahtu. Vaikka verta vuodattamalla.

“Jos ruumis pitää sielua vankinaan mitä voi tehdä? Minun käsissäni. Puristan sinut hengiltä. Sammu elävä liekki, käteni palavat.”

Merisaarna nappaa kuuntelijan mukaansa, osaksi fiktiota, ja vie etsimään kadonnutta Juhania kylmäävälle matkalle Katajanokkaan.

“Mä koskaan satuttaisi Juhania. Kai sä tiedät sen?”
“Emmä tiiä.”


TUE LEIPÄTEATTERIA!

Mikäli pidit Merisaarnasta tai haluat tukea Leipäteatteria, voit ostaa Merisaarnan käsiohjelman (hintaan 12 euroa) tästä linkistä.

Käsiohjelma sisältää esityksen käsikirjoittajan esittelyn sekä lisätietoa reitin varrelta löytyvistä bonusmateriaaleista. Se ei sisällä esityksen kannalta vältämätöntä informaatiota. Käsiohjelma sisältää spoilereita, joten suosittelemme lukemaan sen vasta esityksen nautittuasi.


TYÖRYHMÄ

JUSSI JÄRVILEHTO
käsikirjoittaja

IIDA HÄGGLUND
äänisuunnittelija

SAMI HARJULA
näyttelijä


KASPERI HULKKONEN
näyttelijä

IIDA-SOFIA LUUSUA
näyttelijä


TUOTANTO: KASPERI HULKKONEN, IIDA-SOFIA LUUSUA | KUVAT JA GRAAFINEN SUUNNITTELU: JUSSI JÄRVILEHTO


Ohjeet

Kuunnelma on kuunneltavissa maksutta Spotifyssa

Kuunnelma julkistetaan Spotifyssa 29.10.2021.

Kuunnelmassa ei ole erillisiä esitysaikoja, mutta sitä suositellaan kuunneltavaksi pimeän aikaan.

Sisältövaroitukset
kuolema, henkinen väkivalta, fyysinen väkivaltaESITYSPAIKKA

Esityspaikka

Kuunnelma alkaa Katajanokan vankilahotellin viereltä kuvan näyttämässä aloituspaikassa kahden suojatien välissä. Aloituspaikan tarkka sijainti ja reittiohjeet löytyvät oheista Google Maps -kuvan Näytä suurempi kartta-tekstiä klikkaamalla.

Koko kuunnelman reittikartta on nähtävissä täällä.

Kuunnelmassa ei ole erillisiä esitysaikoja, mutta suosittelemme sen kuuntelemista pimeällä. Voit ottaa taskulampun mukaan luomaan tunnelmaa.

Esteettömyys

Kuunnelma sijoittuu Katajanokan kaduille ja satama-alueelle. Alueella on mäkiä ja melko kapeita hiekkateitä.ESITYSTÄ TUKEE MINELA SÄÄTIÖ

ESITYSTÄ TUKEE HELSINGIN KAUPUNKI